Vidéki nyaralás


Pihenést keres egy csendes és biztonságos helyen, távol a mozgalmas mindennapoktól és a gyorsan múló időtől? Ha igen, akkor az ideális választás a Vidéki udvar Belá 10. a dél-szlovákiai borvidék egyik festői falujában. A mesebeli falut az apartmanok közvetlen közelségében található barokk kastély a Château Béla jellemzi. Párkány és Esztergom egész évben nyitva tartó medencéinek közelségének és elhelyezkedésünknek köszönhetően a Belá 10. kiváló kiindulópont egyéni vagy családi kirándulásokhoz a víz szerelmeseinek a történelmi célpontok felé. A nyári tevékenységek mellett a vidéki udvar végtelen lehetőségeket kínál a szabadidő eltöltésére egész évben. Merítsen ihletet tippjeinkből, és töltsön felejthetetlen pillanatokat családjával és barátaival, biztonságosan és megfizethető módon. 

Az vidéki udvar számos átépítésen ment keresztül, de nagy hangsúlyt fektetett eredeti küllem megőrzésére. A helyiségek berendezése minden látogató igényeit kielégíti. Az udvarhoz tartozik egy nagy, elkerített, 32 hektáros kert, amely pihenést és kikapcsolódást kínál háziállatai jelenlétében is. Egy pohár helyi bor mellett Ön és vendégei élvezhetik a nyári estéket a tágas, nyári konyhás teraszon, grillezés vagy bográcsozás közben. A gyerekek élvezhetik az udvaron található homokozót és a falu közeli nagy játszóterét.
A Belá 10. kényelmes szállást nyújt egy rusztikus, hosszú házban (két különálló kétszobás apartman Levendula 2-4 fő, a Hortenzia pedig 2-6 fő számára) és egy hangulatos házikóban (a Pivónia apartman 2-6 fő részére). A kapacitás pótágyakkal állítható be felnőttek és gyermekek számára. Kérésre szívesen biztosítunk gyermekágyat a legkisebbeknek. Minden apartmanhoz teljesen felszerelt konyha és WC-vel ellátott fürdőszoba tartozik. Az apartmanokat csoportosan vagy külön is lehet bérelni. Minden szálláshoz saját terasz tartozik. Azok számára, akik szűk körben szeretnék élvezni a pihenést, felajánljuk az egész épület bérlését, 2-16 fő között, egy vagy több apartman egyidejű használatának lehetőségével, a vendégek teljes létszámától függően.